Известие

Collapse
No announcement yet.

Капсули или прясно смляно кафе? (сутрешно кафене)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Редовни промивки на машината, през 6 месеца и тя служи дълго време - най-разпространеното средство е лимонтозу в резервоара с вода
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Редовни промивки на машината, през 6 месеца и тя служи дълго време - най-разпространеното средство е лимонтозу в резервоара с вода
      ......може и с оцет.
      Промивката е и според твърдоста на водата,ако водата е с много варовик препоръчително е и по-често.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        Туй е бейлис

Мохитото май беше ракия с плуващата "настъргана" маруля.

Добър избор. Моята ме предаде на 10-та година и от чист мързел не я ремонтирам.
        За малко не позна...ракия с киселец и бучка лед)

---------- Post added at 04:40 ---------- Previous post was at 04:32 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Редовни промивки на машината, през 6 месеца и тя служи дълго време - най-разпространеното средство е лимонтозу в резервоара с вода
        Така не се ли разваля вкуса на кафето?

---------- Post added at 04:41 ---------- Previous post was at 04:40 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        ......може и с оцет.
        Промивката е и според твърдоста на водата,ако водата е с много варовик препоръчително е и по-често.
        Пробвай в казанчето с вода да сложиш уйски или коняк и става весело кафе)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Така не се ли разваля вкуса на кафето?
          Промива се естествено след това с чиста вода, а с оцета остава малко миризма и затова избягвам.
          Обикновено нареждам една до друга всички налични машини в къщата - 3бр. и ги карам една след друга.
          sigpic

Comment

• Не можете да ме засегнете на пернишка чест.
            Аз съм от Кюстендил. Там не си промиваме кафе машините и не слагаме в пералните Калгон.
            Пернишкото мохито е ракия, мастика и надробена коприва вътре.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Забравих да спомена, че промиването става със завъртяни ръкохватки, а когато има занемарени метални цедки, наслоеното кафе, може са се махне, чрез разглабяне на цедките и нагряването им.
              sigpic

Comment

• А аз просто си плакна джезвето.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Не можете да ме засегнете на пернишка чест.
                  Аз съм от Кюстендил. Там не си промиваме кафе машините и не слагаме в пералните Калгон.
                  Пернишкото мохито е ракия, мастика и надробена коприва вътре.
                  Чекай сега....никой не засягаме по местоживеене....
                  казваш от Кюстендил....?....я кажи сега за онези свойства на минералната вода по вашият край....дет ги преувеличавате...само и само да клецкате чуждите жени))

Comment

• И глей само как си мълчи за водата.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Чекай сега....никой не засягаме по местоживеене....
                      казваш от Кюстендил....?....я кажи сега за онези свойства на минералната вода по вашият край....дет ги преувеличавате...само и само да клецкате чуждите жени))
                      Не съм биохимик и не мога да кажа, какви са качествата на водата, но факт е, че голям процент жени си тръгват от Кюстендил непразни.
                      Може да се дължи и на боровия въздух на Хисарлъка, алеите и крушовата ракия.
                      И да сме по темата-сутрешното кафенце след клецане...
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Не съм биохимик и не мога да кажа, какви са качествата на водата, но факт е, че голям процент жени си тръгват от Кюстендил непразни.
                        Може да се дължи и на боровия въздух на Хисарлъка, алеите и крушовата ракия.
                        И да сме по темата-сутрешното кафенце след клецане...
                        Ей лавираш като политик....тъкмо щях да те питам за кюстендилската слива....и дали има почва по на север...)....ама ти се захвана за темата....тя почти у блатото уйде, а ти спазваш правила:)

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        И глей само как си мълчи за водата.
                        Тарикат....нема да ни открехне....)...иска само той да лекува)

Comment

• За тази работа не са важни качествата на водата, а качествата на ракията, ако питате мен!
                          По темата:От две години имам еспресо машинка, от по-евтините и съм много доволен от кафето ... Големия проблем е, че пуска само кафе, без бира!!!
                          Trans penis mihi est!

Comment

....ама ти се захвана за темата....тя почти у блатото уйде, а ти спазваш правила:)
                            Почти..

Добре, че питащият си купи уред, преди да сте стигнали до третото.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Почти..

Е той си е купил, ама още не сме го светнали как да го използува.
                              Открих убийствена комбинация.
                              Пернишко кафе и кюстендилски череши сутрин на гладно.
                              От черешите няма никакво значение, ккво е кафето.

Comment

Е той си е купил, ама още не сме го светнали как да го използува.
                                Открих убийствена комбинация.
                                Пернишко кафе и кюстендилски череши сутрин на гладно.
                                От черешите няма никакво значение, ккво е кафето.
                                Искаш да кажеш, че по бързо стигаш до тоалетната..

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Почти..

За това сме тук да помага ме))...при нас няма това, онова....направо куме в очи....в това третото сме много добри...вряли, кипяли... ама още не узряли)

Comment

Working...
                                X